follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii ddd » Servicii deratizare
  home     Servicii ddd   Servicii deratizare

Servicii deratizare

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii deratizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii deratizare bucuresti, servicii deratizare (BUCURESTI)
Framsteg este o companie specializata cu activitati d.d.d. (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). serviciile oferite de catre compania noastra sunt neegalabile, gradul nostru de competenta si profesionalism lasand concurenta mult in urma. tinta noastra este de a oferi servicii premium in domeniul d.d.d. si de a fideliza clientela noastra prin seriozitate si capacitatea de a intelege nevoile si dorintele clientilor nostri. pentru mai multe informatii..
0727 *** ***Click aici!
servicii deratizare, servicii deratizare giurgiu (GIURGIU)
Sc dezinsectie si deratizare srl efectueaza lucrari de intretinere cladiri, dezinsectie, deratizare, cu solutii si substante de ultima generatie fara miros si non toxice pt om, importate din germania, italia, sua. Servicii complete si eficiente de deratizare dezinsectie si dezinfectie. Aveti o problema cu : soareci sobolani insecte plosnite gindaci de bucatarie etc. doriti sa aflati detali despre daunatorii interiori si exteriori ai..
0214 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi, servicii deratizare (IASI)
Servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie ddd pentru persoane fizice si societati/depozite, magazine, hoteluri/pensiuni/restaurante, curti interioare, case/apartamente, scoli/gradinite, spitale/farmacii, magazine alimentare/carne/peste, brutarii, procesatori produse alimentare, diverse locatii cu acces public. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
servicii deratizare buzau, servicii deratizare (BUZAU)
Reducere de 50% la toate serviciile. preturi pornesc de la 100 ron. infiintata in anul 2004, el stefano 2004 s.r.l. este situata in buzau. clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile..
0751 *** ***Click aici!
servicii deratizare braila, servicii deratizare (BRAILA)
Firma noastra cu sediul in braila ofera servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai mici preturi in restaurante, cantine, abatoare, depozite, apartamente folosind numai produse avizate de ministerul sanatatii. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0721 *** ***Click aici!
servicii deratizare adjud, servicii deratizare vrancea (VRANCEA)
Servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare. exerienta in domeniul ddd, personal calificat, preturi avantajoase. folosind utilajele de stropit se executa pe toate suprafetele incaperilor, atat pe pereti cat si pe pardoseala, pulverizari sub forma de benzi si baraje cu solutii preparate. substantele folosite sunt non-toxice pentru om, natura si animale de casa. in plus sunt fara miros si nu pateaza...
0740 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti, servicii deratizare (ILFOV)
Agentia ecologic dezinsect srl are o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii in combaterea insectelor si rozatoarelor, in dezinfectie si ignifugare. managementul tanar, preocuparea constanta pentru imbunatatirea metodelor de lucru in pas cu noile tehnici, pentru formarea unui personal bine pregatit, precum si receptivitatea la cerintele clientilor nostri, ne-au adus numeroase satisfactii...
0720 *** ***Click aici!
servicii deratizare galati, servicii de deratizare (GALATI)
Prestam servicii de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu produse avizate de ministerul sanatatii si cu personal specializat cu garantia lucrarii. secialistii nostrii va recomanda cea mai eficienta solutie in combaterea daunatorilor urbani, insectelor si rozatoarelor prin metode moderne, echipamente si solutii avizate de ministerul sanatatii. suntem o firma infiintata in anul 2006, cu angajati cu o experienta in domeniu de peste 10 ani si..
0236 *** ***Click aici!
servicii de deratizare, servicii deratizare brasov (BRASOV)
Efectuam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cele mai inalte standarde in conformitate cu legislatia uniunii europene. produsele folosite de firma noastra sunt recomandate in unitati cu profil industrial, productie si comert, in unitati cu profil alimentar, in unitati sanitare si in unitati hoteliere. ca noutate, societatea noastra ofera si servicii pentru combaterea daunatorilor (rozatoare, cartite, jderi, insecte, pasari) sau a animalelor (caini,..
0726 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi (IASI)
Firma activeaza in domeniul prestarilor serviciilor de dezinsectie, deratizare, dezinfectie, decontaminare, tratamente pomicole, combatere pasari si animale de disconfort, tratamente pentru retele de captare, stocare si distributie apa potabila. clientii nostrii sunt si familia noastra. ii respectam si le oferim cele mai profesionale servicii prin acest lucru avand grija ca afacerea lor sa se dezvolte armonios si sa fie lipsita de orice pericol provenit..
0232 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI)
SC Inter Cleaning RO-GER SRL s-a constituit in anul 2001 prin aportul asociatilor: Nicola Claudiu si Fischer Rudiger. Obiectul de activitate al SC Inter Cleaning RO-GER SRL il constituie furnizarea de servicii de curatenie profesionala de inalta calitate, avand ca scop satisfacerea deplina a clientilor nostri. Firma noastra se ocupa inca de la infiintare cu cele mai diferite domenii de curatenie profesionala de..
0722 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI)
Firma activ stedo executa: managementul de administrarea cladirilor, curatenie civila si industriala, curtenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere zilnica, spatii birouri, slefuit, marmura, granit, mozaic, cristalizat, ceruit, lustruit, marmura, granit, mozaic, ceruit, lustruit parchet, spalarea si curatarea mochetei a.) injectie extractie - injectare cu presiune unui flux continuu de detergent, b)samponarae cu spuma uscata...
0213 *** ***Click aici!
servicii deratizare (ALBA)
Prin daily clean aducem in romania un nou concept pe piata serviciilor profesionale de curatenie, un model de business care se concentreaza pe calitatea serviciilor si multumirea clientilor.oferim o gama extinsa de servicii de curatenie profesionale zilnice, saptamanale, lunare, 24 de ore pe zi,7 zile pe saptamana. ne adresam persoanelor juridice care detin spatii de birouri, spatii comerciale(retail, horeca), unitati medicale, hale industriale,..
0757 *** ***Click aici!
servicii deratizare constanta (CONSTANTA)
S.c. grup petrol marin s.a. este o companie cu capital integral privat, infiintata in 1995, prin externalizarea activitatii de alimentatie publica din cadrul s.n.p. petrom s.a.-sucursala petromar, avand ca principal obiect de activitate aprovizionarea cu alimente, prepararea si servirea mesei, curatenia spatiilor social-cazare si spalarea echipamentului de lucru al intregului personal, precum si deratizarea pe platformele marine si nave...
0241 *** ***Click aici!
servicii deratizare (SATU-MARE)
Ofera servicii de ingrijire a persoanelor indiferent de varsta sau boala intr-un centru privat special amenajat lor, la cerere oferim si servicii de curatenie la domiciliul clientului. tel: 0740463442 sau www.lacrispa.ro firma noastra ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, dar si companii, firme, birouri si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra. avem o gama..
0740 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI)
Societate de productie pesticide pentru profilaxie sanitar-umana si prestari servicii va face cunoscuta dorinta noastra de colaborare in domeniul igienizarii spatiilor cu diverse destinatii. substantele au un grad mare de eficacitate din punct de vedere al socului si remanentei; o parte din acestea fiind realizate in laboratorul propriu al societatii, cu materii prime de import; altele, de ultima generatie ( ex. gelurile, adezivii)..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie