follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii ddd » Servicii deratizare
  home     Servicii ddd   Servicii deratizare

Servicii deratizare

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii deratizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii deratizare bucuresti, servicii deratizare (BUCURESTI)
Framsteg este o companie specializata cu activitati d.d.d. (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). serviciile oferite de catre compania noastra sunt neegalabile, gradul nostru..
0727 *** ***Click aici!
servicii deratizare, servicii deratizare giurgiu (GIURGIU)
Sc dezinsectie si deratizare srl efectueaza lucrari de intretinere cladiri, dezinsectie, deratizare, cu solutii si substante de ultima generatie fara miros..
0214 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi, servicii deratizare (IASI)
Servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie ddd pentru persoane fizice si societati/depozite, magazine, hoteluri/pensiuni/restaurante, curti interioare, case/apartamente, scoli/gradinite, spitale/farmacii, magazine alimentare/carne/peste, brutarii,..
0722 *** ***Click aici!
servicii deratizare buzau, servicii deratizare (BUZAU)
Reducere de 50% la toate serviciile. preturi pornesc de la 100 ron. infiintata in anul 2004, el stefano 2004 s.r.l. este..
0751 *** ***Click aici!
servicii deratizare braila, servicii deratizare (BRAILA)
Firma noastra cu sediul in braila ofera servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai mici preturi in restaurante, cantine,..
0721 *** ***Click aici!
servicii deratizare adjud, servicii deratizare vrancea (VRANCEA)
Servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare. exerienta in domeniul ddd, personal calificat, preturi avantajoase. folosind utilajele de stropit se executa pe toate suprafetele..
0740 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti, servicii deratizare (ILFOV)
Agentia ecologic dezinsect srl are o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii in combaterea insectelor si rozatoarelor, in dezinfectie..
0720 *** ***Click aici!
servicii deratizare galati, servicii de deratizare (GALATI)
Prestam servicii de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu produse avizate de ministerul sanatatii si cu personal specializat cu garantia lucrarii. secialistii nostrii..
0236 *** ***Click aici!
servicii de deratizare, servicii deratizare brasov (BRASOV)
Efectuam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cele mai inalte standarde in conformitate cu legislatia uniunii europene. produsele folosite de..
0726 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi (IASI)
Firma activeaza in domeniul prestarilor serviciilor de dezinsectie, deratizare, dezinfectie, decontaminare, tratamente pomicole, combatere pasari si animale de disconfort, tratamente pentru..
0232 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI)
SC Inter Cleaning RO-GER SRL s-a constituit in anul 2001 prin aportul asociatilor: Nicola Claudiu si Fischer Rudiger. Obiectul de activitate..
0722 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI)
Firma activ stedo executa: managementul de administrarea cladirilor, curatenie civila si industriala, curtenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere zilnica,..
0213 *** ***Click aici!
servicii deratizare (ALBA)
Prin daily clean aducem in romania un nou concept pe piata serviciilor profesionale de curatenie, un model de business care se..
0757 *** ***Click aici!
servicii deratizare constanta (CONSTANTA)
S.c. grup petrol marin s.a. este o companie cu capital integral privat, infiintata in 1995, prin externalizarea activitatii de alimentatie publica..
0241 *** ***Click aici!
servicii deratizare (SATU-MARE)
Ofera servicii de ingrijire a persoanelor indiferent de varsta sau boala intr-un centru privat special amenajat lor, la cerere oferim si..
0740 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI)
Societate de productie pesticide pentru profilaxie sanitar-umana si prestari servicii va face cunoscuta dorinta noastra de colaborare in domeniul igienizarii spatiilor..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie