follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii ddd » Servicii deratizare » Judetul IASI
  home     Servicii deratizare   Judetul IASI

Servicii deratizare Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii deratizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii deratizare iasi, servicii deratizare (Iasi, IASI)
SC Eurocompserv SRL, va ofera servicii de dezinsectie, deratizare, dezinfectie si consultanta de specialitate, pentru unitati de alimentatie publica, depozite, unitati de productie, locuinte civile, etc. Preturi negociabile in functie de marimea suprafetei si gradul de infestare...
0769 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi, servicii deratizare (Iasi, IASI)
Servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie ddd pentru persoane fizice si societati/depozite, magazine, hoteluri/pensiuni/restaurante, curti interioare, case/apartamente, scoli/gradinite, spitale/farmacii, magazine alimentare/carne/peste, brutarii, procesatori produse alimentare, diverse locatii cu acces public. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi (Iasi, IASI)
*alba ca zapada-cleaning services* exista pentru a va furniza servicii de curatenie de cea mai inalta calitate pentru spatii rezidentiale, comerciale sau industriale, folosind echipamente si materiale din import recunoscute pe plan international cat si national. preturile sunt accesibile si variaza in functie de necesitatile dumneavoastra si de serviciul cerut...
0742 *** ***Click aici!
servicii deratizare (IASI, IASI)
SC DDD Company SRL Iasi este o firma autorizata care ofera servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie și deratizare, adaptate spatiilor interioare si exterioare, ce vizeaza asociatii de locatari, proprietari, agenti economici si institutii publice. Dispunem de tehnologie si materiale eficiente pentru combaterea si prevenirea raspandirii insectelor, rozatoarelor și a germenilor patogeni. Activitatea se desfasoara atat pe raza Judetului Iasi, cat si in zonele..
0724 *** ***Click aici!
servicii deratizare iasi (Iasi, IASI)
Firma activeaza in domeniul prestarilor serviciilor de dezinsectie, deratizare, dezinfectie, decontaminare, tratamente pomicole, combatere pasari si animale de disconfort, tratamente pentru retele de captare, stocare si distributie apa potabila. clientii nostrii sunt si familia noastra. ii respectam si le oferim cele mai profesionale servicii prin acest lucru avand grija ca afacerea lor sa se dezvolte armonios si sa fie lipsita de orice pericol provenit..
0232 *** ***Click aici!
servicii deratizare (Targu Frumos, IASI)
Dezinsectie (activitatea de combatere a insectelor in stadiul de larvă sau adult cu substanţe chimice specifice); Dezinfectie (activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substanţe specifice, in scopul eliminării surselor de contaminare); Deratizare (activitatea de starpire a şoarecilor şi şobolanilor prin otrăvire cu substanţe chimice sau prin culturi microbiene), Executam operatiuni de distrugere a insectelor zburatoare si taratoare ( tantari, muste, gandaci, plosnite,..
0726 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie