follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii ddd » Servicii deratizare » Judetul CLUJ
  home     Servicii deratizare   Judetul CLUJ

Servicii deratizare Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii deratizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii deratizare, servicii deratizare cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc ovipan igiena srl executa opeatiuni de deratizare, dezinfectie, dezinsectie la standarde europene in orice localitate din romania. societatea dispune de o importanta logistica ce consta in utilaje specifice performante precum si de personal specializat cu vasta experienta in domeniu ddd.solutiile utilizate sunt de ultima generatie,asigurand o eficienta maxima in combaterea tuturor insectelor si rozatoarelor generatoare de disconfort si purtatore de boli transmisibile..
0758 *** ***Click aici!
servicii deratizare (Cluj Napoca, CLUJ)
S.c. constructii structuri s.r.l. infiintata in anul 2007 este autorizata de catre centrul national pentru securitate la incendiu si protectie civila pentru executia lucrarilor de ignifugare a materialelor combustibile. societatea executa, in toata tara prin personal atestat, lucrari de ignifugare, tratare antimucegai si anticarii a lemnului la constructiile vechi si noi. valabilitatea ignifugarii si tratarii antimucegai si anticarii este pe termen nelimitat pentru..
0748 *** ***Click aici!
servicii deratizare cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Cauti pe cineva care sa aduca curatenia la tine acasa, la firma ta, oriunde? firma de curatenie one way este ceea ce iti doresti! sc one way este o firma specializata in servicii de curatenie profesionala orientate catre nevoile fiecarui client pentru garsoniere apartamente vile , asambluri residentiale birouri spatii comerciale institutii. sc one way ofera urmatoarele servicii de curatenie: -curatenie..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie