follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii ddd » Servicii deratizare » Judetul BUCURESTI
  home     Servicii deratizare   Judetul BUCURESTI

Servicii deratizare Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii deratizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii deratizare ilfov, servicii deratizare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Compania Igiena Romserv DDD din Bucuresti are ca obiect principal de activitate furnizarea unei game largi si diversificate de servicii in care a ajuns sa detina cunostinte vaste astfel incat toti cei care apeleaza la ajutorul sau sa poata fi multumiti de calitatea acestora, cat si de colaborarea in sine. Asadar, ne puteti contacta cu incredere daca doriti sa beneficiati de calitatea urmatoarelor servicii┼×..
0217 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Modern Garden Design are ca obiect de activitate proiectarea si amenajarea peisagistica complexa, profesionista. Suntem o echipa tanara care va ofera consultanta pentru solutionarea problemelor legate de amenajarea si intretinerea gradinilor sau a spatiilor interioare si va pun in practica ideile pentru a va bucura de o ambianta verde deosebita...
0726 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti, servicii deratizare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Framsteg este o companie specializata cu activitati d.d.d. (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). serviciile oferite de catre compania noastra sunt neegalabile, gradul nostru de competenta si profesionalism lasand concurenta mult in urma. tinta noastra este de a oferi servicii premium in domeniul d.d.d. si de a fideliza clientela noastra prin seriozitate si capacitatea de a intelege nevoile si dorintele clientilor nostri. pentru mai multe informatii..
0727 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti, servicii deratizare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastra va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice). Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale..
0724 *** ***Click aici!
servicii deratizare, servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
S.C. BUG BUSTER RO S.R.L., este o societatea prestatoare de servicii de dezinsectie, dezinfectie, deratizare, avand avizul Directiei Sanitar Veterinare, Directiei de Sanatate Publica, Primariei Municipiului Bucuresti, Inspectoratului General de Politie, fiind certificata -ISO - 9001 si -ISO-14001-. Serviciile noastre sunt efectuate folosind echipamente, substante profesionale si un personal calificat si autorizat. Firma noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor..
0746 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Padarom investeste in calitatea serviciilor oferite clientilor sai. colaborarea cu firmele de intretinere a cladirilor, fie ca e vorba de servicii profesionale de curatenie sau de deratizare, dezinsectie, dezinfectie trebuie sa aiba la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului angajat in operatiunile desfasurate...
0213 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Vicdor comex srl, avand experienta relevanta in domeniu, va ofera servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. de asemenea, de la noi puteti procura statii de intoxicare mari si mici, de carton si din plastic. daca aveti probleme cu pisicile vagabonde sau pasarile in spatii publice, de asemenea puteti apela la noi. aici gasiti insecticide, substante dezinfectante, lipici pentru rozatoare etc. nu ezitati sa..
0740 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
1. servicii de curatenie dupa constructor: cuprind servicii de cleaning in sistem industrial, servicii adaptate tuturor suprafetelor, utilizand mijloace tehnologice performante. 2. servicii de curatenie generala: includ operatiuni specializate de cleaning destinate mentinerii la un nivel optim a curateniei suprafetelor (pardoseli, mochete, geamuri). 3. servicii de curatenie de intretinere: au ca si scop mentinerea permanenta a unui nivel calitativ al ambientului in..
0)21 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI SECTORUL 4, BUCURESTI)
Catalogul firmei ROMAVET SRL cuprinde statii intoxicare, capcane adezive, capcane rozatoare. Sediul nostru este Str. Lanariei, Nr. 104, Sector 4, BUCURESTI incepand cu anul 1995. Va oferim la preturi exceptionale repelenti, insecticide, dezinfectanti si raticide...
021 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Infiintata in anul 2007 in Bucuresti ALL Detail SRL este prezenta pe piata serviciilor de curatenie, avand drept de activitate prestarea serviciilor de curatenie in imobile. Oferim servicii de curatenie complete in orice fel de spatii interioare/exterioare. Suntem experti in curatenie si lucram exclusiv cu instrumente si produse profesionale. Reprezentantii nostri evalueaza fiecare lucrare in mod GRATUIT, si acorda discounturi negociate pentru..
0745 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
SC Inter Cleaning RO-GER SRL s-a constituit in anul 2001 prin aportul asociatilor: Nicola Claudiu si Fischer Rudiger. Obiectul de activitate al SC Inter Cleaning RO-GER SRL il constituie furnizarea de servicii de curatenie profesionala de inalta calitate, avand ca scop satisfacerea deplina a clientilor nostri. Firma noastra se ocupa inca de la infiintare cu cele mai diferite domenii de curatenie profesionala de..
0722 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma activ stedo executa: managementul de administrarea cladirilor, curatenie civila si industriala, curtenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere zilnica, spatii birouri, slefuit, marmura, granit, mozaic, cristalizat, ceruit, lustruit, marmura, granit, mozaic, ceruit, lustruit parchet, spalarea si curatarea mochetei a.) injectie extractie - injectare cu presiune unui flux continuu de detergent, b)samponarae cu spuma uscata...
0213 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societate de productie pesticide pentru profilaxie sanitar-umana si prestari servicii va face cunoscuta dorinta noastra de colaborare in domeniul igienizarii spatiilor cu diverse destinatii. substantele au un grad mare de eficacitate din punct de vedere al socului si remanentei; o parte din acestea fiind realizate in laboratorul propriu al societatii, cu materii prime de import; altele, de ultima generatie ( ex. gelurile, adezivii)..
0213 *** ***Click aici!
servicii deratizare (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Substantele folosite de StartOver SRL sunt ecologice, nu au miros specific si nu dauneaza oamenilor si mediului inconjurator. Pentru o oferta financiara va rugam sa ne contactati, evaluarea este gratuita. Dezinsectia facuta de StartOver SRL este o actiune de prevenire si combatere a insectelor care pot sa transmita diferite boli contagioase si care prin actiunea lor, pot sa provoace disconfort sau..
0747 *** ***Click aici!
servicii deratizari (BUCURESTI, BUCURESTI)
Tradecomia este una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul dezinsectiei, dezinfectiei, deratizarii si deparazitarii. si-a inceput activitatea in urma cu 16 ani fiind o companie cu capital integral romanesc. de atunci a fost intr-o continua crestere dovada fiind numarul mare de clienti cunoscuti din portofoliu acesteia. avand ca si obiectiv cresterea calitatii pachetului de servicii oferite clientilor, tradecomia a urmarit intodeauna perfectionarea..
0216 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Romclean grup service ofera servicii profesionale de curatenie dupa constructor, curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa diverse evenimente (nunti, simpozioane e.t.c.,). societatea noastra utilizeaza detergenti, utilaje profesionale si personal specializat, si garanteaza eficienta serviciilor prestate. romclean grup service este o companie tanara, care a fost creata special pentru a satisface si cele mai exigente criterii de calitate ale beneficiarilor nostri...
0745 *** ***Click aici!
servicii deratizare bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Mister adrian clining este infiintat doar pentru tine. cu el incepi si menti curatenia. este alaturi de tine 24 din 24 de ore. suna si este prezent 0724660660. firma noastra va ofera servicii in domeniul dezinsectiei, deratizari, dezinfectiei si a tratamentelor fitosanitare, aceste activitati constituind obiectul de activitate principal al firmei inca de la infiintare...
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie