follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii ddd » Servicii deratizare » Judetul ARAD
  home     Servicii deratizare   Judetul ARAD

Servicii deratizare Arad

Obtineti cel mai bun pret pentru servicii deratizare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii deratizare arad, servicii profesionale deratizare (Arad, ARAD)
Ddd pest patrol srl-d este o societate comerciala infiintata la inceputul anului 2011, situata in municipiul arad care are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie(ddd). societatea noastra beneficiaza de un management tanar, dornic sa se faca remarcat prin oferirea de servicii de inalta calitate, deschis la inovatii, mereu informat de descoperirile din domeniu si care se afla..
0747 *** ***Click aici!
servicii deratizare arad (Arad, ARAD)
Prestari servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie la persoane fizice si juridice. aparatura de ultima generatie si produse avizate de m.s. firma infiintata in 2007 cu echipa tanara bazata pe respect si calitate coordonata de un medic veterinar. piata pe care se opereaza este pe plan local si national: magazine, depozite, brutarii, supermarket-uri, spitale, scoli si gradinite. lucrarile se efectueaza cu aparatura de ultima generatie..
0756 *** ***Click aici!
servicii deratizare (Arad, ARAD)
Emiliana plus asigura servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie profesionale precum si detergenti si dezinfectanti pentru industria alimentara. firma detine cea mai performanta tehnica in domeniul controlului daunatorilor si are certificat cu tuv austria un sistem de calitate, mediu, protectia muncii si haccp...
0257 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie